Magasnyomású porlasztásos légnedvesítő

Az Elsteam EHPN magasnyomású légnedvesítői, párásítói a víz magas nyomáson történő porlasztásának elvén működnek. Apró vízcseppeket hoznak létre, amik a levegővel érintkezve könnyen és gyorsan elpárolognak. A párolgással hőt vonnak el a levegőtől, ezért nem csak párásítási, hanem hűtési céllal is alkalmazhatóak.

Ezek a berendezések két egységből, a vezérlő-szivattyú egységből és a porlasztó rendszerből állnak. A szivattyú 80 bar nyomást állít elő, ezen a nyomáson a fúvókák 15 µm méretű cseppeket állítanak elő. A porlasztó rendszer külön vezérléssel rendelkezik a fúvókák szabályozására, ezáltal egy szivattyú egységhez több porlasztó egység is csatlakoztatható.
A porlasztó egység szabadon konfigurálható, tökéletesen illeszthető a pára bejuttatási helyhez, azaz a légkezelő- vagy a párásítandó tér méreteihez.
A magasnyomású porlasztásos légnedvesítők RO kezelt vízzel üzemeltethetőek, 0-100 µS/cm közötti vezetőképességgel és 0-3 NK°keménységgel. Ennek köszönhetően a vízkő képződés kizárt és a fúvóka rendszert sem kell tisztítani.
Működésük higiénikus üzemet biztosít, ezáltal gyakorlatilag kizárt baktériumok jelenléte, VDI 6022-1 tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Vezérlésük lehetséges külső on-off jellel, higrosztáttal, külső referencia jellel vagy páratartalom érzékelővel is. A Modbus alapú kommunikáció minden modellnél alapkivitelben elérhető.

  • Még több információ
  • Kevesebb információ
Elsteam EHPN magasnyomású porlasztásos légnedvesítő

Elsteam EHPN magasnyomású porlasztásos légnedvesítő

Ár kérésre