Cégismertető

Cégünk az F2 KOMPLEX 1997 óta foglalkozik klíma (ipari, technológia, komfort), légszárító, és párásító berendezések forgalmazásával.

Jelenleg kis- és nagykereskedelmi tevékenységet végzünk, és az általunk képviselt olasz gyárak képviseletét látjuk el hazánkban.
Főbb termékeink, beszállítóink:

- A HIDROS S.r.l. magyarországi képviseletét 2002 óta Cégünk látja el. Az olasz HIDROS folyadékhűtőket, ipari, uszodai légszárítókat és hőszivattyú berendezéseket gyárt.
- Az ActionClima gyár termékeit 2007 óta forgalmazzuk Magyarországon. Az olasz gyár termékei fan-coil berendezések, termoventilátorok, légfüggönyök és nagy teljesítményű fan-coil berendezések.
- Az olasz Pego Srl. merülőelektródás légnedvesítők magyarországi képviseletét 2010-től látjuk el. A párásítók 3-286 kg/óra közötti kapacitással állnak rendelkezésre.
- A Cominter Srl. hőcserélőket gyártó olasz cég. A hőcserélők méretezése, egyedi specifikálása Cégünknél történik, a Megrendelővel szorosan együttműködve, mely biztosítja a legoptimálisabb berendezés kiválasztását.
- Swep AB lemezes hőcserélő gyár hivatalos nagykereskedelmét cégünk a partnerei részére 2015 óta végzi. A hőcserélőket egyedileg méretezzük az igények és a feladat szerint.

Termékeinket választották például itt felsorolt felhasználók üzemeltetők is.

Megrendelőink részére vállaljuk, az általunk forgalmazott berendezések telepítését, garancia idő alatti és azon túli karbantartását, javítását.

Megrendelőink egyedi hűtési, klimatizálási, szárítási, párásítási, fűtési feladataira szívesen kínálunk megoldást.

Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!