Elsteam légkezelőbe építhető légnedvesítő

Az Elsteam VEH légkezelőbe építhető gőzös légnedvesítői, párásítói merülőelektródás rendszerűek.

Ezek a berendezések két egységből, a vezérlő- és gőzfejlesztő egységből állnak. A vezérlő egység falra szerelhető, esővédő tetővel ellátva kültérben is elhelyezhető. A gőzfejlesztő egység közvetlenül a légkezelőben kap helyet, ezért hívják légkezelőbe építhető légnedvesítőnek. Ennek előnye, hogy nincs szükség költséges gőz csövezésre, a gőz közvetlenül a bejuttatás helyén képződik és teljes mértékben hasznosul. A két egységet csak elektromos kábelekkel kell összekötni, a víz csatlakozásokat csak a gőzfejlesztő egységhez kell kiépíteni. A gőzfejlesztő egység több méretben elérhető, így minden légkezelő mérethez könnyen igazítható.

A merülőelektródás légnedvesítők a víz vezetőképességét használják ki a gőzfejlesztéshez. Ezek berendezések hálózati ivóvízzel, vagy kezelt vízzel is üzemeltethetőek, 70-1250 µS/cm közötti vezetőképességgel.
Az Elsteam légkezelőbe építhető párásítói elektronikus, mikroprocesszoros vezérlő rendszerrel szereltek. Kiválóan optimalizálhatóak az adott feladathoz, folyamatos áramfelvétel szabályzással energiatakarékos üzemet biztosítanak és mindig az igényeknek megfelelő gőzmennyiséget állítják elő.
Működésük higiénikus üzemet biztosít, ezáltal gyakorlatilag kizárt baktériumok jelenléte.
Vezérlésük lehetséges külső on-off jellel, higrosztáttal, külső referencia jellel vagy páratartalom érzékelővel is. A Modbus alapú kommunikáció minden modellnél alapkivitelben elérhető.

Elsteam VEH légkezelőbe építhető légnedvesítő

Elsteam VEH légkezelőbe építhető légnedvesítő

1 109 107 Ft + ÁFÁ-tól