CRF 06 elektronikus fan-coil termosztát

A CRF 06 elektronikus fan-coil termosztátot letisztult európai design és gyártás jellemzi, és garantálja a könnyű kezelhetőséget, megbízhatóságot.

A CRF 06 fan-coil termosztát hűtés-fűtés váltást, hőmérséklet szabályzást, 3+AUT fokozatú ventilátor szabályzást, szelepvezérlést tesz lehetővé, 2-4 csöves fan-coil egységekhez.
A fan-coil termosztát, pontos 1c pontosságú szabályzást biztosít, a beépített NTC érzékelőnek köszönhetően.
A CRF 06 fan-coil termosztát jumperek segítségével programozható melynek révén univerzálisan alkalmazható számos fan-coil gyártmányhoz.

Üzemmódok: Hűtés, fűtés

Ventilátor üzemmódok: 3 fokozat vagy automatikus fokozatváltás

A CRF 06 elektronikus fan-coil termosztát egyéb funkciói:

-Ventilátor üzem programozó funkció
A ventilátor üzem a kívánt hőmérséklet elérése után leálljon, vagy a manuálisan beállított fokozaton üzemeljen.

-Légrétegződés elleni funkció:
A kívánt hőmérséklet elérése után a ventilátor 12 percenként kb.2 percre elindul kis fokozatban, hogy a helységben egységes légállapotot biztosítson.

- Szabályzási tartományt korlátozó funkció
A CRF 06 fan–coil termosztát irodai, szállodai felhasználásra előnyös mivel, a min.-max. hőmérséklet szabályzás mech. korlátozható, megakadályozva a nem kívánt szabályzás lehetőségét.

- Minimum hőmérséklet érzékelő funkció
Használatával a fűtés üzemben lehetséges a hőcserélő hőmérsékletének függvényében történő fan-coil ventilátor indítás-megállítás vezérlés, mely lehetővé teszi a fűtés üzemben kellemetlen, a még nem kellően felmelegedett hőcserélő által okozott hideg légáram érzést.

- Ablaknyitás, távoli tiltás funkció
Letiltható, megállítható a fan-coil berendezés az ablaknyitás érzékelő, vagy más kapcsoló jelére igény.

- Külső NTC hőmérséklet érzékelő
A külső NTC érzékelő bemenet lehetővé teszi a fan-coil termosztát másik helységben térben való elhelyezését, légcsatornás berendezés esetén a visszaszívott levegő hőmérsékletére történő szabályzását .


További információkért, kérjük keresse kollégáinkat.

2017.03.03 14:00