Újdonság! CRF 83 termosztát, EC ventilátoros fan-coil egységekhez

ÚJDONSÁG!

A CRF 83 elektronikus 0-10 V-s fan-coil termosztát, EC ventilátoros 2-4 csöves fan-coil egységekhez.

A CRF 83 elektronikus fan-coil termosztát kivitelét és minőségét, az európai design és gyártás jellemzi és garantál. Kialakítása könnyű kezelhetőséget biztosít.

A CRF 83 0-10 V-s fan-coil termosztát jumperek segítségével programozható, a ventilátor 0-10 V-s kimeneti feszültsége potméterekkel szabályozható az adott berendezés kimeneti igénye szerint.
A szabályozható kimeneti feszültség határok révén, univerzálisan alkalmazható minden fan-coil gyár berendezéseihez.
A szelepmozgató motorok kimenetei on-off rendszerűek

Egyéb funkciók :

- Ablaknyitás kimenet
A fan-coil termosztát rendelkezik ablaknyitás kimenettel, mely lehetővé teszi, hogy az ablak nyitás érzékelő jelére a termosztát letiltsa a fan-coil egységet, ezzel csökkentve a külső környezetbe jutó hőmennyiséget.

- Külső NTC hmérséklet érzékelő
A külső NTC érzékelő bemenet lehetővé teszi a termosztát másik helységben térben való elhelyezését, vagy légcsatornás berendezés esetén a visszaszívott levegő hőmérsékletre történő vezérlést is.

-Hőmérséklet szabályzás korlátozás
A CRF 83 irodai, szállodai felhasználását segíti, az illetéktelen szabályzási tartományt korlátozó funkció. Ezen funkció a minimum és maximum hőmérséklet mechanikus korlátozásával történik.

-Fűtés üzemi minimum hőmérséklet vezérlés
A minimum hőmérséklet érzékelő funkció használatával a fűtés üzemben lehetséges, a hőcserélő hőmérsékletének függvényében történő ventilátor indítás-megállítás vezérlés, mely lehetővé teszi a fűtés üzemben kellemetlen még nem kellően felmelegedett hőcserélő által okozott hideg légáram érzést.

Fenti funkciók használatával növelhető a komfortérzet és energiahatékonyság a fan-coil berendezéssel hűtött fűtött helységben

A CRF 83 fan-coil termosztát kifejlesztését, az EC motoros fan-coil egységek elterjedése tette szükségessé, melyekhez egy könnyen kezelhető megbízható, kedvező árú termosztát kifejlesztése volt a cél.

Az EC ventilátoros fan-coil egységek a jelenlegi legfejlettebb technológiát képviselik. Rendkívül energiatakarékos és csendes üzem jellemzi a működésüket. A fan-coil berendezések fejlődését, a kisméretű szénkefe nélküli inverteres ventilátor motorok megjelenése tette lehetővé.

További információkért, kérjük keresse kollégáinkat.

2017.01.02 18:00