FX parapet, oldalfali fan-coil egységek

A parapet és oldalfali fan-coil berendezések, 2 vagy 4 csöves kivitelben, 1 vagy 2 hőcserélővel szerelve állnak rendelkezésre, burkolatos vagy burkolat nélküli kivitelben.

Az FX parapet burkolatos fan-coil egységek, vagy lábon állók vagy falra szerelt kivitelűek. A levegő kifúvási iránya rendkívül jól állítható, így elkerülhető a huzat érzet. A burkolat nélküli fan-coil berendezések, a többfajta kialakításának köszönhetően jól illeszkednek a belsőépítészeti elemekhez.

A parapet fan-coil egységek főbb komponensei:

- Burkolata porfestett RAL 9010 színű. Az FX burkolatos fan-coil egységeknél, a zsaluk kifúvó elemek ABS anyagúak és mind függőlegesen mind vízszintesen széles határok között állíthatóak
- Ventilátorai centrifugál kialakításúak, az FX fan-coil esetén korszerű 3-6 fokozatú motorral, elektronikus trafóval szerelt. Az FX-E fan-coil modellek a legkorszerűbb, energiatakarékos EC rendszerű 0-10 v-s inverteres motorral szerelt. - Hőcserélőinek csöve réz, lamellázata alumínium, magas Reynolds számot biztosító kialakítása, a kiemelkedő hatásfokot nyújt.
- Levegőszűrője EU 3 cserélhető kialakítású. Az FX parapet fan-coil berendezések levegő szűrője, egyrészt a levegőt szűri a pollentől és portól, másrészt csökkenti a berendezés belső elszennyeződésének mértékét.
- Csepptálcája hőszigetelt, és dn20 mm átmérőjű kifolyó csonkkal ellátott, a hűtésüzem alkalmával képződő kondenzvíz elvezetéshez

A fan-coil egységek szabályzása opcionálisan, beépített termosztáttal, vagy fali fan-coil termosztáttal esetlegesen infra távvezérlővel történik. Az EC ventilátoros FXE fan-coil berendezések termosztátja speciális 0-10V –s kialakítású. A termosztát mindkét motor fajtánál, a ventilátort és az opcionálisan esetlegesen beépített fan-coil szelepek hajtóművét vezérli.

AZ FX parapet fan-coil berendezésekhez rendelhető, például villamos fűtés, ion generátor, friss levegő elem és számos egyéb kiegészítő.

További információkért, kérjük keresse kollégáinkat.

2016.11.19 11:00